De volgende handleiding beschrijft de benodigde instellingen voor uw favoriete email client voor toegang tot uw smartermail mailbox. Onze smartermailserver ondersteund POP3 en IMAP, enkel via beveildige (SSL) verbindingen.

Server voor inkomende mail (IMAP en POP3): securemail.yodacloud.net

Server voor uitgaande mail (SMTP): securemail.yodacloud.net

IMAP poort: 993 (SSL)

POP3 poort: 995 (SSL)

SMTP poort: 465 (SSL)

Loginnaam: uw emailadres

Wachtwoord: uw wachtwoord

Daarnaast dient u in uw mailprogramma in te stellen dat voor uitgaande mail authenticatie vereist is, met dezelfde authenticatiegegevens als inkomende mail.