Toegang tot uw remote applications vanaf allerlei clients en devices verloopt via Parallels RAS. Hieronder volgt de handleiding voor het configureren van de toegang tot uw applicaties.

De installatie van de RAS client is eenvoudig uit te voeren door de volgende URL te openen:

https://ras.yodacloud.net/RASHTML5Gateway/#/download (opent in een nieuw venster)

Daar volgt u het installatieproces. Indien de download-knop niet functioneert kunt u de juiste client voor uw systeem downloaden door op “Supported operating systems” te klikken.

Nadat u de installatie heeft uitgevoerd kunt u deze eenvoudig via bovengenoemde link automatisch configureren door op “Configure” te klikken. Mocht deze stap niets opleveren dient de client handmatig geconfigureerd te worden. De gegevens die hierbij gebruikt moeten worden staan tevens op bovengenoemde site. Zodra u de Parallels client opstart wordt om deze gegevens gevraagd.